in ,

Зоолошка градина става камера во кафез на леопард и го фаќа неспремен

Снежен леопард во една зоолошка во Лондон се преплаши од новата камера ставена во кафезот.

Прочитајте и...  ХУМОРИСТИЧНО ВИДЕО: Слатките кавги помеѓу сестрите и браќата

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote