in

Зошто цело време се повторува да ги миете рацете – ПОУЧНО ВИДЕО ЗА КОРОНАВИРУСОТ

Минитерството за здравство на Саудиска Арабија објави поучно видео за тоа како лесно можете да се заразите со корона вирус. Тоа посебно се однесува на болниците и контактот што го имаат лекарите со пациентите и секојдневното допирање на предмети и инстументи. Затоа се препорачува редовна дезинфекција на рацете

Погледнете

Прочитајте и...  Познатите се збогуваат со Драган Вучиќ

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote